Is het STAP-budget ook voor mij bestemd?

Is het STAP-budget ook voor mij bestemd?

Versterk je positie op de arbeidsmarkt door gebruik te maken van het STAP-budget van maximaal €1.000. Hiermee kun je nu een van de topopleidingen bij SkillsTown volgen.

Wat is het STAP-budget?

Wil jij jezelf op professioneel vlak verder ontwikkelen om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt? Met het STAP-budget van maximaal €1.000,- voor scholing en ontwikkeling volg je kosteloos een van de vijf topopleidingen bij SkillsTown! STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen om je baan te behouden of om een nieuwe baan te vinden.

In deze lezing krijg je:

  • Uitleg over het STAP-budget
  • Onze ervaringen bij de eerste ronde op 1 maart 2022
  • Tips voor bij de aanmelding op 2 mei 2022
  • De STAP-opleidingen van SkillsTown
  • Verspreiden van STAP-informatie binnen jouw organisatie, gemeente of provincie.
  • Vragenrondje

Alvast aanmelden voor de STAP-opleidingen kan via deze link: https://skillstown.nl/stap/?reference=hrmindeoverheid Vragen over STAP, is mogelijk via stap@skillstown.com

Deze sessie wordt aangeboden door SkillsTown en vindt plaats van 14.20 – 15.00 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 21 april a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

OVERZICHT NIEUWS