Robotisering in het HRM-domein van de Gemeente Amsterdam

Robotisering in het HRM-domein van de Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam is binnen het HRM-domein volop bezig met het robotiseren van haar processen. 2 jaar geleden zijn wij gestart met een pilot en ondervonden al snel de toegevoegde waarde van robotica, als middel voor de automatiseringsopgaaf. Uiteenlopende processen bij zowel de onboarding van nieuwe medewerkers als bij verzuimtrajecten zijn momenteel succesvol gerobotiseerd.

Nadia en Rick nemen jou graag mee in de wereld van robotisering binnen het HRM-domein van de Gemeente Amsterdam. Waarom start je? Wanneer beslis je om door te gaan? Welke rol heeft HRM in het faciliteren van een bredere uitrol van de digital workforce? Wat zijn de geleerde lessen? En wat levert het nou eigenlijk op? Laat je tijdens deze sessie inspireren!

Meer weten? Download hier de whitepaper

In deze whitepaper gaan we in op de kansen voor de inzet van digitale medewerkers in het HRMdomein en wat de rol van HRM kan zijn om de komst van digitale medewerkers in de organisatie voor te bereiden. Aangeboden door MvR Digital Workforce, Frank Mester

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Gemeente Amsterdam en vindt plaats van 14.20 – 15.00 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 21 april a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

10 JAAR HRM IN DE OVERHEID IN BEWEGING: Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid?
HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Save the date: 21 april 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS