Schrijf in voor 16 januari en profiteer van € 100,- vroegboekkorting!

HR als dirigent: tijd voor fundamentele verandering van de overheidsorganisatie

HR heeft de afgelopen jaren moeten anticiperen op snel veranderende arbeidsverhoudingen en de daarbij horende uitdagingen. De coronapandemie en andere (inter)nationale gebeurtenissen hebben laten zien dat het anders inrichten van werk binnen de overheid mogelijk is.

Met urgente uitdagingen voor de deur, zoals de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, de veranderende behoefte van medewerkers en de fundamenteel andere kijk op werk van generatie Y en Z, is het niet meer de vraag of je als overheidsorganisatie meegaat in deze verandering, maar wanneer. De menselijke factor wordt schaarser, terwijl juist die mensen het belangrijkste kapitaal vormen voor je organisatie. Hoe zorg je voor een robuuste en wendbare overheidsorganisatie waarin de medewerker centraal staat? En wat vraagt dit van de competenties van HR professionals? Het is tijd voor een “bold move”. HR heeft een rol als verbinder en dirigent van de verandering. HR schetst, samen met bestuur en leidinggevenden, de kaders en zorgt voor samenspel. De medewerkers staan, als musici, centraal in het ensemble.

Kortom, tijd voor overheidsorganisaties om deze verandering in een stroomversnelling te krijgen met HR als strategisch partner en de medewerkers als centraal middelpunt.

In dialoog over:

  • Duurzaam HR-beleid, talentmanagement en scholing/ ontwikkeling
  • Strategische Personeelsplanning- en beleid
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • Verdergaande digitalisering
  • Samenwerken over de grenzen van de organisatie heen (HR ecosysteem)
  • Verbindend leiderschap

Vroegboekkorting t/m 16 januari
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Schrijf je in voor 16 januari a.s. en betaal slechts € 245,- excl. BTW. De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting registreren.

HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN