“Hoe zorg je voor een AVG-proof personeelsdossier?”

Sinds 25 mei 2018 is de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, van toepassing. Ook voor het opslaan van persoonsgegevens in personeelsdossiers heeft dit grote gevolgen, immers mag niet alles meer opgenomen worden in het personeelsdossier. Tijdens deze workshop neemt Sharon Korenhof, Projectmanager | AVG-consultant, Karmac HR Solutions je mee in de regelgeving rondom de AVG, wat mag wel en wat mag niet? Hoe kan je als organisatie toetsen of de personeelsdossiers voldoen aan de AVG en, indien deze niet voldoen, hoe kan je zorgen dat de personeelsdossiers weer AVG-proof worden?

HRM in de Overheid is al 11 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Save the date: 20 april 2023! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS