Gemeente Helmond digitaliseert de leercultuur met SkillsTown's online leerplatform

Hoe ziet de leercultuur er binnen jouw organisatie uit? Zijn jouw medewerkers tevreden met hun ontwikkelmogelijkheden?

Door de samenwerking met SkillsTown, is het Gemeente Helmond gelukt om de leercultuur binnen hun gemeente verder blended te maken. De medewerkers van Gemeente Helmond kunnen nu op een gemakkelijke en toegankelijke manier zichzelf ontwikkelen. Hoe? Met hun eigen gepersonaliseerde online leerplatform! Hier kunnen medewerkers alle online trainingen vinden om hun persoonlijke en professionele leerdoelen te behalen. Deze online trainingen worden vervolgens gecombineerd met live trainingen waardoor er een compleet pallet van opleidingen wordt aangeboden aan de medewerkers van de gemeente Helmond.

Deze samenwerking is een prachtig voorbeeld van hoe technologie kan worden gebruikt om educatie toegankelijk te maken voor je medewerkers. Tijdens deze sessie nemen Jerry Meijer, Senior Performance Consultant, SkillsTown en Tom Fletcher, Adviseur Learning & Development, Gemeente Helmond je graag mee in de aanpak van dit proces en welke resultaten je hiermee kunt behalen.

Klik hier om je aan te melden. De deelnemerprijs bedraagt € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee).

OVERZICHT NIEUWS