Hoe vinden de juiste medewerkers jouw betekenisvolle vacature?

Tijdens deze break out sessie krijg je inzicht in de kansen die recruitmentmarketing voor overheidsorganisaties biedt in een schaarse arbeidsmarkt. Want recruitmentmarketing helpt jouw organisatie om de juiste kandidaten jouw betekenisvol werk te laten vinden. Maar dan moet je wel zorgen dat je op het juiste moment op de goede plek met een passend aanbod zichtbaar bent.

Aan de hand van de theorie neemt Pieter Philippart (marketing manager bij Driessen) jullie mee door de wereld van recruitmentmarketing. En met aansprekende praktijkvoorbeeld laat de marketing manager van Driessen zien hoe je dit kunt inzetten voor jouw organisatie.

Save the date: 20 april 2023! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

OVERZICHT NIEUWS