Hoe de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de medewerker centraal stelt tijdens de onboarding

Je krijgt maar 1 kans om een eerste indruk achter te laten. Direct na het jawoord neemt NZa de nieuwe medewerker via pre-boarding app Appical al mee door het verhaal van de organisatie en bereidt ze de medewerker voor op de eerste dag. Niet te uitgebreid, maar wel compleet. Van terminologie, de verschillende afdelingen en processen tot wat er naast het werk voor de medewerkers georganiseerd wordt. Zo krijgt elke medewerker een Warm Welkom!

In deze sessie nemen Mark van de Grift (NZa) en Victor Romijn (Appical) je mee in het proces en de keuzes die daarbij komen kijken. En de resultaten die ermee behaald zijn.

Save the date: 20 april 2023! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

OVERZICHT NIEUWS