Slimmer duurzaam (blijven) werken

In de huidige tijd met een enorme toegenomen digitale stroom aan informatie vanuit verschillende communicatiekanalen die dagelijks op je afkomt en waarvan er vanzelfsprekend wordt verwacht dat je alle snelle veranderingen bijblijft, is een betrouwbaar en flexibel systeem meer dan ooit noodzakelijk voor nu en in de toekomst!

Onze trainer en spreker Arjan Broere zal in de workshop laten zien hoe je met behulp van Getting Things Done voortaan met meer focus, concentratie en rust aan het werk kan gaan. Getting Things Done, een wereldwijd succesvolle productiviteitsmethode, gebaseerd op grondig onderzoek en sterk in zijn eenvoud en praktische toepasbaarheid. In de workshop vertelt de trainer over principes voor effectief èn ontspannen werken.

Ook gaan we in op Streamline, waarin je de beste inzichten krijgt om de kwaliteit van jouw communicatie beter en bewuster te stroomlijnen, waardoor je doelgerichter en efficiënter meer effect krijgt.

Van werkdruk naar werkgeluk!

Save the date: 20 april 2023! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

OVERZICHT NIEUWS