Hoe werkt rouw op de werkvloer?

Elk jaar krijgen meer dan 150.000 mensen in Nederland te maken met verlies. En terwijl je rouwt, gaat het leven gewoon door. Werk kan heel bepalend zijn op zo’n moment.
Helpt werk om het leven weer op de rit te krijgen of is het nog een extra belasting? Veel hangt af van hoe er door directeur of leidinggevende én collega’s mee omgegaan wordt. Alleen weten we vaak niet goed hoe we het beste kunnen helpen.
Wat vaststaat is dat luisteren en aandacht cruciaal zijn. En daarnaast helpt het om meer kennis te hebben over de verschillende stappen in de tijd. In deze workshop delen we alle tips, do’s en don’ts die jij als leidinggevende of collega kunt inzetten, inclusief handige checklist. We gaan met elkaar in gesprek en delen aandacht en een luisterend oor. Na afloop ontvangt iedere deelnemer onze handreiking rouw.

HRM in de Overheid is reeds 12 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u.

Meld je nu aan voor slechts € 395,-! De tweede en derde persoon van dezelfde non-profit organisatie kunnen zich met 50% korting registreren. Klik hier om aan te melden

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN