Hoe hou je GenZ betrokken en gemotiveerd?

De wereld van werk verandert voortdurend door ontwikkelingen zoals technologie, globalisering, vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk om ook de jongere generatie, GenZ, te betrekken bij duurzame inzetbaarheid. Bij Driessen zijn we ons bewust van deze uitdaging en nemen we je graag mee in onze visie en praktijkvoorbeelden over hoe wij samen met onze opdrachtgevers gaan voor gezonde en gelukkige medewerkers inzetbaar tot aan hun pensioen, inclusief GenZ.

Door te investeren in duurzame inzetbaarheid dragen we bij aan het behouden van talent en het creëren van een betrokken en gemotiveerde werkomgeving. We laten zien hoe we medewerkers waarderen en gezamenlijke ambities op het gebied van duurzame inzetbaarheid formuleren, inclusief de jongere generatie.

HRM in de Overheid is reeds 12 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u.

Meld je nu aan voor slechts € 395,-! De tweede en derde persoon van dezelfde non-profit organisatie kunnen zich met 50% korting registreren. Klik hier om aan te melden

OVERZICHT NIEUWS