Programma 2025

08.30 uur 08.30 uur

Registratie bezoekers op de informatiemarkt


09.15 uur 09.15 uur
Welkomstwoord door CKC Seminars

Isabel De Clercq
09.20 uur 09.20 uur
Opening door de dagvoorzitter – 3 leugens over Human Capital ontmaskerd

In deze prikkelende sessie haalt Isabel De Clercq enkele hardnekkige mythes onderuit over het inzetten van Human Capital. Ze biedt ook een frisse blik op wat wél werkt.
Mythe 1: Organisaties en leidinggevenden moeten zorgen voor zingeving.
Mythe 2: Mensen floreren als voldaan wordt aan hun drie psychologische basisbehoeften (ABC-theorie van Deci & Ryan).
Mythe 3: Flexibiliteit is altijd de oplossing.
Isabel De Clercq verkent bij elke mythe de unieke rol van HR, leidinggevenden én medewerkers.
Ze daagt je daarbij graag uit maar heeft vooral het volgende voor ogen: de basis leggen voor een duurzame inzetbaarheid van mensen. Weg van alle hypes die welig tieren in HRM-land.

Isabel De Clercq

Sparkle Architect en Founder School for Focus


Bart Götte
09.35 uur 09.35 uur
Keynote – Reguleren of Ruïneren? De Dunne Lijn in Arbeidsmarktbeleid 2025-2035

De snelle ontwikkelingen in de arbeidsmarkt dwingen ons sneller te schakelen. De context van werk en werkenden wordt op een andere leest gestoeld. In een prikkelende bijdrage neemt Bart Götte ons mee in de onderstromen die de arbeidsmarkt transformeren. Nieuwe werkprincipes, werkwijzen & -uitdagingen, en andere arbeidsverhoudingen staan vaak haaks op bestaande organisatie – & HR-praktijken. Een nieuwe context en lastige dilemma’s ontstaan waar snel en flexibel op geanticipeerd moet worden om aansluiting te kunnen houden.

Bart Götte

Business Futurist, FutureFlock en als Hoofddocent verbonden aan de Universiteit van Amsterdam op de programma’s Toekomst van Werk, -Organiseren, -Strategie & -Transities


10.15 uur 10.15 uur
Pauze en bezoek stands op de informatiemarkt

10.45 uur Parallelsessies ronde A

Roderick Moolenaars Jerry Meijer
10.45 - 11.25 uur
Maak verplichte trainingen onweerstaanbaar: van moeite naar motivatie

Ben jij L&D- of HR-specialist binnen de overheid? Ontdek hoe je van verplicht online leren een belevenis maakt die medewerkers wél omarmen. Tijdens deze interactieve workshop vol verrassende werkvormen krijg je niet alleen nieuwe inzichten, maar ook een praktisch stappenplan dat je direct kunt toepassen. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld met de Wet Open Overheid leer je hoe zorgt voor échte betrokkenheid en impact. Ga naar huis met concrete tools en inspirerende ideeën die je niet wilt missen. Laat je verrassen en til jouw leerbeleid naar een hoger niveau!

Roderick Moolenaars

Senior Beleidsadviseur JZ, Waterschap Vallei en Veluwe

Jerry Meijer

Senior consultant, SkillsTown

Aangeboden door SkillsTown

Marscha Ammerlaan Mariëtte Wendrich Jaap Jan Westland
10.45 - 11.25 uur
Eerlijke inhuur binnen de overheid

Als HRM-professional sta jij aan het roer van een eerlijker en transparanter inhuurproces binnen de overheid. Maar hoe zorg je ervoor dat je écht impact maakt in een landschap vol regels, uitdagingen en ethische vraagstukken?
Tijdens deze inspirerende lezing nemen Jaap en Mariëtte je mee in de praktijk van Flextender, de marktleider met meer dan 14 jaar ervaring in publieke inhuur. We ontrafelen niet alleen de wettelijke kaders en uitdagingen, maar laten ook zien hoe onafhankelijkheid en transparante marktwerking leiden tot gelijke kansen en betere resultaten. We doen dit niet alleen; deze lezing wordt samen met een van onze opdrachtgevers, Marscha Ammerlaan, Strategisch HR Adviseur bij Werk en Inkomen Lekstroom (WIL), verzorgd. Marscha zal haar praktijkervaringen delen en de impact van eerlijke inhuur op de organisatie toelichten.

 

Wat haal jij eruit?
• Praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt om transparantie en rechtvaardigheid in jouw organisatie te versterken.
• Best practices en real-life voorbeelden die laten zien hoe eerlijke inhuurprocessen bijdragen aan een efficiëntere en rechtvaardigere overheid.
• Inspiratie en concrete tools om jouw rol als HRM-professional naar een hoger niveau te tillen en een verschil te maken.

Dit is jouw kans om nieuwe inzichten te ontdekken en jezelf te positioneren als dé drijvende kracht achter eerlijke inhuur in de publieke sector.

Marscha Ammerlaan

Strategisch HR Adviseur, Werk en Inkomen Lekstroom (WIL)

Mariëtte Wendrich

Operationeel Directeur, Flextender

Jaap Jan Westland

Commercieel Directeur, Flextender

Aangeboden door Flextender

Roger Ruijters Mitchell de Bos
10.45 - 11.25 uur
Regionale flexpools en platformtechnologie als antwoord op een veeleisende arbeidsmarkt
Wat de overheid kan leren van de zorg

Het personeelstekort en de werkdruk in de zorg zijn nijpender dan ooit. De dubbele vergrijzing zorgt ervoor dat we afstevenen op een zorginfarct met een verwacht tekort van 200.000 zorgprofessionals in 2030.

Zorgprofessionals kunnen overal werken. Met elke nieuwe generatie groeit de behoefte van autonomie en flexibiliteit; zorgprofessionals willen zelf bepalen bij wie, wanneer en hoeveel ze werken. In Zuid-Limburg bundelden vijf grote zorgorganisaties hun krachten en ontwikkelden een regionaal digitaal flexwerkplatform. Diensten en projecten worden hierop uitgezet en professionals kiezen via een slimme app de diensten die bij hen passen.

Als het in de zorg lukt over de eigen muren heen te kijken, wat houdt ons tegen om regionale pools van publieke professionals te bouwen? Kunnen we voorbij barrières zoals toegangspassen, werkstations, zogenaamde unieke processen en systemen kijken om overheidsorganisaties wendbaar te maken?

Zorgorganisatie Envida en Aethon nemen je mee in de reis van het platformiseren van arbeid.

Roger Ruijters

Voorzitter raad van bestuur, Envida

Mitchell de Bos

Managing director, Aelio

Aangeboden door Aethon

11.25 uur 11.30 uur
Wisselen van zaal

11.30 uur Parallelsessies ronde B

Willeke Kremer
11.30 - 12.10 uur
Cruciale Gesprekken als basis voor kwetsbaarheid en kracht

Het thema “Nieuwe Kwetsbaarheid” staat centraal tijdens deze interactieve workshop. Ervaar hoe kwetsbaarheid en kracht de basis vormt voor impactvolle gesprekken. Leiders en professionals leren hoe ze belangrijke en moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken, ongeacht hun positie. Hoe stel je je kwetsbaar op als er veel op het spel staat? En is kracht niet vergelijkbaar met macht? Goede samenwerking en besluitvorming is essentieel, vooral met de krapte op de arbeidsmarkt en een dreigende pensioengolf. Ziekteverzuim stijgt door werkdruk en het gevoel niet gehoord te worden. Inzicht in vastgelopen gesprekken is cruciaal voor verandering. Een open dialoog is nodig om medewerkers te behouden, zonder te vervallen in eilandjes of machtsstrijd. Uitspreken vormt de basis voor krachtige uitkomsten. Deze workshop is onmisbaar voor HR-professionals die willen bijdragen aan een transparante en doelgerichte organisatie.

Willeke Kremer

Senior Master trainer, Epic People

Aangeboden door Epic People

Céline Lustig
11.50 - 12.30 uur
Kwetsbaarheid als kracht: De sleutel tot cultuurverandering en duurzaam werkgeluk in de publieke sector

De publieke sector staat onder druk door arbeidsmarktkrapte, hoge werkdruk en stijgend ziekteverzuim. Daarom is het cruciaal om de menselijke kant van organisaties centraal te stellen. In deze interactieve lezing ontdek je hoe overheidsorganisaties kunnen floreren door kwetsbaarheid te omarmen als kracht. Met inspirerende praktijkvoorbeelden tonen we hoe een data-gedreven aanpak en focus op medewerkersbeleving bijdragen aan een betere werkomgeving en duurzame publieke dienstverlening. We delen concrete strategieën om betrokkenheid te vergroten, ziekteverzuim te verlagen en werkgeluk te versterken – essentieel voor zowel huidige als toekomstige medewerkers. Daarnaast bespreken wij over hoe menselijke behoeften en organisatie-efficiëntie samenkomen. Via interactieve opdrachten ervaar je hoe kwetsbaarheid bijdraagt aan duurzame verandering en impact in jouw organisatie.

Ben jij klaar om werkgeluk en cultuurverandering naar een hoger niveau te tillen? Doe mee en ontdek hoe kwetsbaarheid de sleutel is tot een toekomstbestendige publieke sector.

Céline Lustig

Strategic Corporate Happiness Expert, 2DAYSMOOD

Aangeboden door 2DAYSMOOD

Klaas Schouwstra Rachel Timmer
11.30 - 12.10 uur
Van uitdaging naar zorgeloos HR: Hoe digitalisering het verschil maakt in de publieke markt

De publieke sector staat voor grote uitdagingen: een krappe arbeidsmarkt, hoge werkdruk en groeiende complexiteit. Hoe houd je als HR-professional de regie? In deze sessie laten Rachel Timmer en Klaas Schouwstra zien hoe digitalisering organisaties helpt om deze uitdagingen aan te gaan.

Met onze visie ‘Zorgeloos HR’ laten we zien hoe gebruiksvriendelijke en slimme digitale tools – zoals Smart Triggers – publieke organisaties ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen, bijvoorbeeld in strategische personeelsplanning en ziekteverzuimreductie.

Klaas deelt daarnaast praktijkervaringen over de Digitalisering Score voor overheden en hoe dit helpt bij het creëren van efficiëntere HR processen en het bewaken van de balans tussen technologie en menselijke maat.

Aan het einde van deze sessie ga je naar huis met concrete handvatten én een toolkit om jouw HR-beleid te ondersteunen en toekomstbestendig te maken.

Klaas Schouwstra

HR- strateeg, Gemeente Nieuwegein

Rachel Timmer

Directeur Publieke Markt, Visma | Raet

Aangeboden door Visma | Raet

Marije Straatsma Peter Straatsma
11.50 - 12.30 uur
Optimaliseer Teamdynamiek: Minder verloop, Meer productiviteit.

De opkomst van AI, het blijvend hybride werken en de meerdere generaties in een team zetten de dynamiek onder druk. Vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, leiderschap en probleemoplossend vermogen zijn belangrijker dan ooit. Teams die deze vaardigheden ontwikkelen, zijn beter voorbereid op veranderingen en creëren duurzame impact.

Marije en Peter delen hun kennis en praktijkervaring om teams sterker en efficiënter te maken. Ze laten zien hoe technologie en menselijke vaardigheden optimaal gecombineerd kunnen worden om uitdagingen aan te pakken en kansen te benutten. Hun aanpak helpt teams beter samen te werken, veerkracht te vergroten en toekomstbestendig te worden, zodat organisaties succesvol blijven in een wereld vol veranderingen.

Marije Straatsma

Organisatieontwikkelaar & Teamcoach, Fruitful

Peter Straatsma

Founder & CEO, Fruitful

Aangeboden door Fruitful

11.30 uur 11.30 uur
Lunch en bezoek stands op de informatiemarkt

13.00 uur 13.00 uur
Opening middagprogramma door de dagvoorzitter

Ronald Ulrich Ruurd Baane
13.05 uur 13.05 uur
Keynote – HR is Chefsache!

Hoe kunnen leiders van organisaties in de publieke sector optimaal inspelen op de human capital uitdagingen van vandaag en morgen? En hoe kan HR daar optimaal aan bijdragen? Ruurd Baane en Ronald Ulrich nemen je tijdens het congres mee in een inspirerende en interactieve sessie rondom hun spraakmakende boek Human Capital: Chefsache. Dit boek legt op overtuigende wijze uit waarom strategisch omgaan met menselijk kapitaal een absolute topprioriteit is voor leiders, met HR als vliegwiel.

In hun sessie delen Baane en Ulrich niet alleen vernieuwende inzichten, ze dagen de deelnemers ook actief uit om mee te denken. Aan de hand van prikkelende paradoxen creëren ze een interactieve dialoog waarin je wordt uitgenodigd om HR-dilemma’s vanuit nieuwe perspectieven te bekijken. Deze sessie biedt concrete handvatten en vernieuwende inzichten die je direct kunt toepassen in jouw organisatie.
Mis deze kans niet om te ontdekken hoe je menselijk kapitaal strategisch kunt inzetten om jouw organisatie toekomstbestendig te maken.

Ronald Ulrich

Co-auteur van “Human Capital: Chefsache” en Partner, Galan Groep

Ruurd Baane

Co-auteur van “Human Capital: Chefsache” en Partner, Bright & Company | People Strategy


13.45 uur 13.45 uur
Wisselen van zaal

13.50 uur Parallelsessies ronde C

Laura Kester Dennis Sterk
13.50 - 14.30 uur
Onboarding in de overheid: uitdagingen en best practices

Te veel informatie om te delen, een onduidelijk proces, en managers die niet betrokken zijn. Klinkt bekend? Onboarding in de overheid zit vol uitdagingen, maar je bent niet de enige die hiermee worstelt.

In deze workshop gaan we in op veelvoorkomende knelpunten en delen we praktische oplossingen en best practices. Wil jij leren hoe je nieuwe medewerkers beter ondersteunt en de onboarding soepeler laat worden? Schrijf je dan nu in.

Laura Kester

Senior Implementatie Consultant, Appical

Dennis Sterk

Account Executive, Appical


Sofie Smit  Sara van de Sande
14.10 - 14.50 uur
Tegenspraak – Hoe dan?

Zowel binnen de luchtvaarsector, de zorg en de politie zijn de laatste decennia uitvoerige tegenspraakprogramma’s ontwikkeld. Zowel de ontvangers- als de tegenspraakbrengers zijn daarbinnen getraind in deze vaardigheid om je mening te uiten, ook of juist indien die ingaat tegen een eerder genomen beslissing van een meerdere. In het laatste woord zit de crux. En daar komt dan ook het woord ambtelijke moed om de hoek kijken. We weten dat je uitspreken tegenover een groep die iets anders vindt, lastig kan zijn of moed vereist. Een collega feedback geven vereist soms nog meer moed en voelt voor velen van ons tegennatuurlijk of lastig. Indien we vervolgens spreken over feedback of tegenspraak tegen een hiërarchisch hoger geplaatste (iemand in een andere machtspositie dan jouzelf), dan vergt dat de hoogste mate van moed in de gespreks- of communicatietechniek. En juist dát is een belangrijk onderdeel van ons ambtelijk vakmanschap.

Het is niet genoeg om ambtenaren op te roepen tegenspraak te leveren in een traditie en cultuur waarbinnen dat nog niet gewoon is of zelfs soms wordt ontmoedigd. Indien we werkelijk wensen dat professionals zich uitspreken als het lastig is, dienen we tegenspraak of speak-up te organiseren in proces én omgangsvormen. Hoe zit jij hierin en hoe faciliteer je op jouw afdeling (het gesprek over) tegenspraak?

Sofie Smit

Coördinator Moreel Leerproces, Gemeente Den Haag

Sara van de Sande

Integriteitstrainer, Gemeente Rotterdam


Pieter Somberg
13.50 - 14.30 uur
Wie is in onze organisatie verantwoordelijk voor leren?

De rol van leidinggevenden bij leren en ontwikkelen Om organisatiedoelen te behalen moeten werkprocessen continue verbeterd worden. Hiertoe zullen medewerkers blijvend moeten leren en ontwikkelen. Maar wie is er verantwoordelijk voor een cultuur waar medewerkers kunnen leren? De afdeling HR? De leidinggevende? De medewerker? Het antwoord op deze vraag bepaalt hoe het leren wordt georganiseerd in een organisatie.

In deze workshop verkennen we verschillende perspectieven: leren als een verantwoordelijkheid van de organisatie, leren als een verantwoordelijkheid van de medewerkers en leren als een gedeelde verantwoordelijkheid. Vervolgens kijken we naar de rol van de leidinggevende: hoe stimuleren zij een cultuur waarin écht geleerd kan worden? Hierbij staan we stil bij een just culture vs. een blame culture, bij de theorie van Timothy Clark (de vier fasen van psychologische veiligheid) en bij inclusief leren (neurodiversiteit).

Tenslotte beschrijven we het organiseren van leren en geven we een praktisch voorbeeld van een individuele routekaart voor medewerkers naar hun eigen tankstation (in plaats van een uniforme wasstraat).

Pieter Somberg

Auteur van ‘Werken aan Leerklimaat’


Rebecca Heye Wieteke Tichelaar
14.10 - 14.50 uur
Verbindend Vakmanschap: Mentorschap als sleutel tot continuïteit en kwaliteit in de publieke sector

De arbeidsmarkt staat onder druk: ervaren krachten stromen uit, jonge en nieuwe medewerkers zoeken houvast en de werkdruk blijft hoog. Hoe zorgen we ervoor dat publieke organisaties wendbaar blijven en tegelijkertijd hun kennis en vakmanschap borgen?
In deze sessie ontdek je hoe Verbindend Vakmanschap, één van de 15 VNG-pilots, mentorschap inzet als krachtig instrument om continuïteit, kwaliteit en werkplezier in de publieke sector te waarborgen. Door nieuwe en ervaren ambtenaren over organisatiegrenzen heen met elkaar te verbinden, versterken we niet alleen de professionele ontwikkeling, maar ook de betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
Je krijgt concrete inzichten uit de praktijk en hoort hoe gemeenten succesvol mentorschap inzetten als strategisch HR-instrument.
Wil jij weten hoe dit jouw organisatie kan helpen om toekomstbestendig te blijven?
Sluit aan, stel je vragen en ontdek hoe mentorschap kan bijdragen aan een sterke en veerkrachtige overheid.

Rebecca Heye

Projectleider VNG pilot Verbindend Vakmanschap en Oprichter MentorConnector

Wieteke Tichelaar

Programmamanager Modern & Aantrekkelijk Werkgeverschap, Gemeente Tiel


13.50 uur 13.50 uur
Pauze en bezoek stands op de informatiemarkt

15.05 uur Dialoogsessies

Maarten de Winter Marian Pater
15.05 - 15.45 uur
Aan de slag met morele ambitie

Wil jij ontdekken hoe je medewerkers met morele ambitie kunt binden en boeien aan de overheidsorganisatie? Heb jij een vraagstuk waaraan je vanuit morele ambitie wilt werken? Kom dan naar de workshop ‘Aan de slag met morele ambitie’.
Impact hebben, het idee dat je iets bijdraagt aan de wereld, is de belangrijkste reden waarom mensen – en zeker jongeren – een baan ambiëren bij de overheid. Participatief actieonderzoek is een methode om actief, onderbouwd en samen vraagstukken aan te pakken en praktische kennis op te doen. Deze methode is zeer geschikt om invulling te geven aan morele ambitie. Kom naar deze workshop en leer hoe je deze methode inzet om zelf meer impact te maken én collega’s te helpen datzelfde te doen. We bieden aan een aantal casussen uit jullie praktijk bij de kop te pakken met behulp van deze methode. Na aanmelding voor de sessie krijg je de mogelijkheid om jouw probleem/ vraagstuk in te dienen.

Maarten de Winter

Veranderstrateeg | Veerkracht, Veerkracht College

Marian Pater

Programma manager non profit, Veerkracht College


Antoinette Vriend Hinke Wever Mariël Koopmans Sandra Terwolbeck
15.05 - 15.45 uur
Hoe kan optimale inzet van kennismanagement helpen om meer werk te doen met minder mensen, zonder hen te overvragen?

Het jaar 2026 staat voor gemeenten bekend als het ‘ravijnjaar’, met bezuinigingen en een blijvende krapte op de arbeidsmarkt. Ervaren medewerkers verlaten de organisatie, vaak zonder dat hun kennis goed wordt overgedragen, terwijl jongere collega’s het risico lopen overvraagd te worden. Hoe kunnen gemeenten essentiële kennis borgen om hun ambities waar te maken en knelpunten effectief aan te pakken? En hoe kan kennismanagement bijdragen aan innovatie en vernieuwing binnen de organisatie?

 

Kennis is meer dan alleen data en systemen. In kennisintensieve organisaties zoals gemeenten fungeert kennis als de ‘Haarlemmer olie’. HR kan hierin een cruciale rol spelen. Tijdens de workshop delen HR-managers en professionals praktijkcases van effectief kennismanagement. Dit onderdeel wordt interactief begeleid door Mariël Koopmans en Sandra Terwolbeck van Ngenious. Zij begeleiden organisaties bij leer-, ontwikkel, en transitievraagstukken vanuit een systemische benadering op boven- en onderstroom. Zij brengen hun expertise en praktijkcasuïstiek in. Met andere HR-managers en -professionals wissel je ervaringen en ideeën uit, en krijg je concrete inzichten om mee aan de slag te gaan. Breng dus vooral jouw praktijk casuïstiek en vraagstukken in tijdens deze sessie.

Antoinette Vriend

Senior consultant transformaties, Omnifocus

Hinke Wever

Freelance redacteur arbeidsmarkt, FlexNieuws

Mariël Koopmans

Managing partner, Ngenious en Auteur van meerder boeken zoals ‘Lean Management System’

Sandra Terwolbeck

Senior Teamcoach NGenious en TMS instructor 2


Erwin Butzelaar Janine de Bruin
15.05 - 15.45 uur
Samen Meer – Het zijn van een secure base organisatie

Als gemeente hebben we te maken met behoorlijk wat uitdagingen. Zo verwachten burgers steeds meer transparantie, participatie, inspraak en maatwerk van hun gemeente. Daarnaast zijn er uitdagingen op de arbeidsmarkt, zoals vergrijzing en een lage participatiegraad. Een flexibele en aansprekende organisatiecultuur kan helpen om deze uitdagingen tegemoet te komen.

Daarom wil gemeente Dordrecht een secure base organisatie zijn. Een secure base organisatie biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor medewerkers, waarin zij zich gewaardeerd en gesteund voelen. Dit verhoogt de tevredenheid en motivatie van medewerkers en moedigt hen aan om nieuwe ideeën te proberen en risico’s te nemen zonder angst voor negatieve gevolgen. Zo kunnen onze medewerkers beter omgaan met veranderingen en nieuwe uitdagingen, wat essentieel is in een snel veranderende wereld.

Op 17 april gaan we graag met jullie in gesprek over een secure base organisatie: Wat is een secure base organisatie en hoe maken we het succesvol?
Meer weten? Lees meer informatie over onze pilot op de site van de VNG: Pilot Dordrecht als Topwerkgever | VNG

Erwin Butzelaar

Programmamanager Dordt als Topwerkgever, Gemeente Dordrecht

Janine de Bruin

Organisatieadviseur, Gemeente Dordrecht


Lieke Kemper Marloes Brandjes Eva Retra
15.05 - 15.45 uur
Jonge Ambtenaren: binden en boeien.

De gemeente Zaanstad staat voor de uitdaging om jong talent te behouden in de organisatie. Wat zien we in Zaanstad? Analyse van recente data toont aan dat we de jonge generatie goed weten aan te trekken maar dat het niet altijd vanzelfsprekend is dat ze blijven. Vanuit de exit interviews zien we dat er behoefte is aan ontwikkelmogelijkheden. Ook recruitmenttrends laten zien dat jonge professionals andere verwachtingen en behoeften hebben dan voorgaande generaties. De jongere generatie streeft naar een balans tussen werk en privé, welzijn op de werkvloer, en werkgevers die hen ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei. Om hierop in te spelen, lanceerde Zaanstad het programma “Jonge Ambtenaar met Invloed”. Dit programma richt zich op persoonlijke ontwikkeling, veerkracht en vergroot het interne netwerk van onze jonge ambtenaren. We vertellen jullie in deze dialoogsessie graag meer over dit initiatief en gaan graag in gesprek over wat de overheid nog meer kan doen om jonge ambtenaren te behouden. Welke succesvolle initiatieven zijn er bij andere organisaties die ons kunnen inspireren? Laten we ervaringen delen!

Lieke Kemper

Projectleider HR, Gemeente Zaanstad

Marloes Brandjes

HR business partner, Gemeente Zaanstad

Eva Retra

Campus recruiter, Gemeente Zaanstad


15.45 uur 15.45 uur
Wisselen van zaal

Ellen van Dieren
15.50 uur 15.50 uur
Keynote – Amplitie; de denk- en werkwijze van succesvolle wendbare organisaties

In deze afsluitende keynote weet Ellen van Dieren de vertaling van deze dag naar jouw dagelijkse praktijk te maken. Met haar amplitieve denk – en werkwijze vanuit de positieve organisatiepsychologie krijg jij als HR professional concrete tools om morgen direct mee aan de slag te gaan. Om zo een bijdrage te leveren aan het vergroten van het welzijn en flexibiliteit van alle medewerkers en hiermee gezamenlijk een wendbare organisatie te creëren. Kortom, jij krijgt antwoord op de vraag: Hoe creëer je een succesvolle organisatie waar mensen graag komen en vitaal blijven werken.

Ellen van Dieren

Spreker en amplitie expert, Talent College


16.30 uur 16.30 uur
Afsluiting programma

16.40 uur 16.40 uur
Uitnodiging voor de netwerkborrel