De HR Relatie in een transformerende overheid: vertrouwen, verbinding en vakmanschap

Aangezien het congres HRM in de Overheid verplaatst is naar 1 april 2021 willen we jou graag juist in deze periode blijven inspireren. Op de oorspronkelijke congresdatum van 16 april geven we alvast een inkijkje! Ben jij erbij?

Gratis webinar: donderdag 16 april 2020 om 11.00 uur
Keynote sprekers Benno Diederiks en Hans van Breukelen geven jullie alvast een sneak-peek van hun verhaal ‘Maak je Comeback. Een veerkrachtige en vitale overheid creëer je zelf!’ Meld je gratis aan voor het webinar op donderdag 16 april om 11.00 uur. Met dank aan onze partner SkillsTown. Lees verder

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

Programma
Het volledige programma is geborgd. Wij danken alle sprekers, sponsoren en media voor hun flexibiliteit, betrokkenheid en enthousiasme om de komende editie van 1 april 2021 wederom tot een succes te maken. Lees verder

Dagvoorzitter Joost van der Wal steekt ons een hart onder de riem. Hoe gaat het bij jou? En in jullie organisatie? Krijg (of geef?) je de vrijheid en regel je zelf de balans? Of bepalen anderen voor jou je werkplezier. Zijn advies? Werk anders. Wees vooral niet te hard voor jezelf… en anderen. Ook in crisistijd. Lees hier het volledige nieuwsbericht.


DNA van ontwikkeling
Aan de hand van de 12 stappen van het boek ‘DNA van ontwikkeling’ geeft Marc samen met Lisa Wouters een helder beeld van de belemmeringen en hulpbronnen die je tegenkomt als jij, jouw medewerker of jouw organisatie zich ontwikkelt. Lees hier het volledige nieuwsbericht

 

Interview Gemeente Breda
Interview met Jan Jansen, Afdelingshoofd Publiekszaken, Gemeente Breda: Prachtig dat initiatief van onze medewerkers!
Het sluit perfect aan bij onze wens om als team voorbereid te zijn op de toekomst! Wat er ook op Burgerzaken afkomt: een top KLANTbeleving en TOPkwaliteit van onze medewerkers zijn altijd noodzakelijk om succesvol te kunnen zijn en blijven. Juist nu! Lees hier het volledige nieuwsbericht

In goede gezondheid en tot ziens op 1 april!

Namens het projectteam:
Joke Dielesen en Linda Wouters

OVERZICHT NIEUWS