Terugblik 10 JAAR HRM IN DE OVERHEID

Afgelopen donderdag vond de 10e jubileumeditie van het jaarcongres HRM in de Overheid plaats. CKC Seminars kijkt vol trots terug op deze geslaagde editie en dankt al haar sprekers, participanten, deelnemers, communicatiepartners en congrescentrum ’t Spant voor de medewerking.

Onder leiding van dagvoorzitter Joost van der Wal hebben we teruggekeken naar 10 jaar HRM in de overheid in beweging, maar keken we vooral ook vooruit. Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid? Wat betekent het nieuwe werken in het Nieuwe Normaal? En hoe geven we koers en richting aan hybride werken in een aangepaste cultuur? HRM is harder nodig dan ooit en kan de drijvende kracht zijn achter deze ontwikkelingen. Het congres stond in het teken van leren, verbinden en samenwerken.

Keynote spreker Gea Peper houdt een inspirerend betoog over het vergroten van je veerkracht voor meer werkgeluk. Hoofdsponsor Driessen deelt in een korte Q&A met dagvoorzitter Joost hoe zij het voor elkaar krijgen om 15.000+ medewerkers te binden en te boeien aan hun organisatie en hoe zij een bijdrage leveren aan het werkgeluk van deze medewerkers.

Tijdens de 15 praktijkcases, workshops en interactieve sessies is er volop interactie en kunnen de bezoekers tijdens de pauzes terecht op de expositie met stands voor vragen en inspiratie.

In de middag gingen Sylvo Thijssen, Anneke van Londen en Sarah Detaille in dialoog over vernieuwend werken in tijdens van crisis en krapte. Hoe word je als HR zichtbaar(der)?
Aan het einde van de dag gaan Yardena Shitrit, Wendy Kwaks, Martijn van Kooij en Michelle Kames in gesprek over hoe de toekomst van HR in de overheid er over 10 jaar uit ziet.

We sloten de dag af met een humoristische wrap up van het programma in woord en lied door cabaretier Marcel Stevens. De kers op deze 10e jubileumeditie!

Sfeerinpressie 2022

Wil je nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij je niet aanwezig kon zijn? Of heb je deze editie van het congres gemist en wil je toch graag een indruk krijgen? Je vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie:

Wil jij bij de 11e editie van HRM in de Overheid zijn?
Save the date: donderdag 20 april 2023 of meld je nu alvast aan!
Heb je suggesties, ideeën of feedback voor volgend jaar (thema, sprekers etc.) of wil jij ook als participant aanwezig zijn? Stuur dan gerust een e-mail naar Rowi Kartner, rowi@ckc-seminars.nl of neem contact met ons op via 040-2146200.

OVERZICHT NIEUWS